• itulau_ulu_bg

Tala Fou

Fa'ailoga faleta'ele, e le mafai ona na'o le faleta'ele

"O le malosi e sili atu le malosi" o lenei faʻamatalaga, i totonu o le ala o meaʻai mama e naʻo le afa saʻo.

Mai le 1993 e oʻo mai i le taimi nei, o le atinaʻeina o le sili atu ma le tolusefulu tausaga o le sanitary ware track, o faʻatau sili ona faʻatau atu o loʻo galue pea i le maketi o loʻo iai nei.E iva lafu i le tolu tausaga sosoo o le faasoa muamua a Saina;Huida mai le 2017 lisiina i le 2021, o tupe maua o loʻo faʻatumauina le tuputupu aʻe;O meaafale a Wrigley e leʻi leva talu ai na taunuʻu aloaia i le maketi tetele ......

O le au taaalo malolosi i aso ua mavae na taufetuli lava i le ala o mea tau tumama, ae o le mea e faanoanoa ai ona e le o malosi foi.I totonu o gongs ma pa'u o le maketi tiliona tala fou i le numera o mea tau tumama atamai, sanitary ware track mo le tele o tausaga e leʻi fanau mai se 100 piliona tau maketi o le tagata taalo.

Masalo o le iloaina o lenei faafitauli, e lei lisiina e toaiva faifeʻau ua faʻasalalau lona "100 piliona tau taua", i le 2022 i le lalolagi maketi atinaʻe konafesi, o le muamua e alalaga e soli i le 100 piliona o tupe maua i le 2030 faʻaupuga.

O lea la, ina ia fanau mai i le maketi o oloa tumama 100 piliona tupe maua, o a taumafaiga e manaʻomia pea ona faia, e mafai ona i ai ni atinaʻe e mafai ona faʻaumatia i totonu o le alamanuia?

a

O le faletaele atamai ose maketi taua tele.

Faatasi ai ma le faʻalauiloaina o masini atamai, ua avea meaʻai mama mama ma vasa lanumoana fou i le ala o meaʻai mama.E tusa ai ma le "China Intelligent Bathroom Industry Status Quo Depth Research and Future Investment Research Report" (2022-2029) na tuʻuina mai e GuanReport.com, o le tele o maketi o fale gaosi oloa a Saina e faʻamoemoe e tupu mai le 62 piliona yuan i le 217.5 piliona yuan mai. 2016 i le 2022.

O pisinisi i le maketi o oloa tumama ua amata foi ona agai uma i le ala o le si'osi'omaga atamai numera.

O Wrigley na tu i luga o le matagi o le fale atamai, na iloa e le laumua o loʻo lisiina ma le manuia, o lana pisinisi faleuila o loʻo faʻatupulaia vave, o le tupe maua a Wrigley Home i le 2021 e 8.4 piliona yuan, meaʻai mama, o lona uiga, tupe maua pisinisi faletaele o le 3.7 piliona yuan, accounting mo 44.6%, ua amata foi ona agai i luma Wrigley Home mai le au atamamai o le vaega vaega vaega agai i le integrator o oloa tumama, mo se faataitaiga, i le fanua o faleuila atamai, ceramics tumama, faucets, ma isi Amata e atiina ae le malosi.

O Hengjie o loʻo faʻalauteleina vave ma e sili atu le lautele, e aofia ai le 400+ aai ma le 3,000+ faʻatau faleoloa, ma o Hengjie o loʻo faʻatumauina le maualuga o le faʻafouina ma le atinaʻeina o maketi i luga o le faʻavaeina o le tuʻufaʻatasia o oloa tumama masani, e pei o le faia o taumafaiga ile faletaele atamai.

O le manuia o Huida o loʻo taoto i totonu o le maketi loloto, e oʻo atu i le faaiuga o le 2021, o le muamua ma le lua o faleoloa na maua mo le 22%, ma o le lona tolu, fa ma le lima o faleoloa na maua mo le 78%, ma amata ona faʻataʻatia le pisinisi teuteu ma fa'atūina le fa'alapotopotoga teuteuga fa'alapotopotoga fa'ainitaneti - Huizhou.com.I le taimi lava lea e tasi i le poto o le malosi o le siʻosiʻomaga, Huida sanitary ware i le amataga o le 2017, fai mai "o le lumanaʻi o le kamupani o le a i le 'atoa', 'poto', 'ecology' Tolu vaega o le malosi atoatoa ".E tusa ai ma le lipoti o le afa tausaga 2022, o Huida na faʻaauau pea ona teu faʻafaigaluega i suʻesuʻega atamai ma atinaʻe i fale teu oloa tumama, e pei o le faʻaofiina o faletaele atamai e mafai ona otometi ona pulea le vevela.

Ona, mo se faʻataʻitaʻiga, e taulaʻi atu Huida i le faʻatulagaina o le fanua sima, e tusa ai ma le aufaasālalau mai fafo "Ceramic World Review Magazine" faʻasalalau 2021 faʻavasegaina faʻaletausaga o le vaega o meaʻai mama, Huida e na o le pau lea o le oloa tumama Saina i luga o le lisi o le pito i luga. sefulu, o le fa'avasegaga o lo'o i le tulaga fitu.(Fa'amaumauga mo na'o kamupani ua lisiina)

O le aoga autu a Jiu Mu o loʻo taoto i le gaosiga o fesoʻotaʻiga i lana sapalai sapalai, e pei o le fausiaina o se filifili pisinisi gaosiga atamai, e pei o le 101 Digital Factory, Jiu Mu West River Industrial Production Chain, ma Jiu Mu tuʻufaʻatasia tekinolosi faʻapitoa e pei o le 5G, AI. , ma isi tekonolosi fa'aonaponei, ma le 5G muamua i le lalolagi i le atamai faleuila moli fale gaosi, lea e mafai ona fa'aleleia atili le lelei ma fa'ateleina le lelei, ma fa'aitiitia tau.
I lenei fa'aaliga i luga o le ala o mea'ai mama, e leai se kamupani e mafai ona toso le va i le taimi nei.E tusa ai ma le 2022 Tmall ma Jingdong Mall na tuʻuina atu le "ukuka ma faletaele faʻatau oloa TOP10", Jiu Mu tulaga muamua muamua, Wrigley, Hengjie mulimuli vavalalata.

Ala mama atamai, o le tekinolosi autu o le tauvaga, e pei o le faleuila atamai aveese le tele autu o le fiaselau o mea faʻaoga, o le lelei o le lelei poʻo le leaga e faʻalagolago moni lava i luga o le komepiuta motherboard e lelei pe leaga, o lenei vaega o le mea moni o le tekinolosi autu. , lea e matua su'esu'e ai su'esu'ega tau atina'e ma agava'a tau atina'e.

E tusa ai ma tekinolosi, e tutusa lava le vaevaeina o pisinisi eseese.I le taimi nei, i le faaopoopo atu i le suʻesuʻega a le tagata lava ia, Jiu Mu ma Huawei i HarmonyOS na ausia se maliliega faʻatasi, na faʻatasi foi Wrigley ma Huawei HarmonyOS, Hengjie faʻatau saʻo o Bo eletise (pisinisi faletaele atamai), Huida ma kamupani tekonolosi muamua a Korea i Saute. ia galulue fa'atasi i le fa'atuina o mea tau eletise eletise R & D nofoaga autu.

E le gata i lea, o le tauvaga tele i mea tau tumama atamai e sau mai ituaiga mai fafo.Mai le vaaiga o le faletaele atamai sili ona lauiloa, o le TOP5 brands i le maketi maeʻa i le 2022, o le fa pito i luga o loʻo faʻatupeina mai fafo, i le faasologa, Kohler (24%), TOTO (15%), Duravit (9.2%), Villeroy & Boch (7%).

e

Taimi meli: Ian-22-2024